Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Panter Servis I Prodaja Delova

E-Mail

Panter Servis I Prodaja Delova

Auto-moto delovi i oprema / Remont i održavanje
PANTER - Servis automobila i prodaja originalnih rezervnih delova

Firma Panter je osnovana pre više od 20 godina kao servis automobila marke Peugeot i Citroen u kojem se, između ostalog, obavljaju kompjuterska dijagnostika, optička reglaža trapa, popravke sa ugradnjom originalnih rezervnih delova i dr. Tokom svog postojanja, pored servisa , otvorene su i tri prodavnice auto delova u kojima se prodaju proizvodi renomiranih svetskih proizvođača za većinu svetskih automobilskih brendova.

U okviru Panter sistema se nalazi i kompanija Panters Motors, firma koja je ovlašćeni uvoznik i distributer rezervnih delova nekih od najpoznatijih inostranih brendova - Valeo, Metelli, FrigAir, PurFlux, Teknorot, AL-CO, Corteco, IPD, Hepu, Dayco, Eyquem, Meat&Doria, Hoffer, Metalcaucho, CEF. U njihovim asortimanima se nalaze rezervni delovi za automobile Peugeot, Citroen, Reno, Fiat i većinu drugih velikih proizvođača vozila.


Dimitrija Tucovića 155, Beograd, Tel.:011/2419-441 , 011/3822-551
Websajt: www.panter.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]