Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Pak-Projekt

E-Mail

Pak-Projekt

Mašine i industrijska oprema / Ambalaža (mašine za ambalažu)
Firma "Pak - projekt" od prvog dana rada teži da izađe u susret svojim cenjenim kupcima i zadovolji njihove zahteve.

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji mašina i opreme uvrstilo je "Pak-projekt" u vodeće proizvođače u oblasti pripreme i pakovanja prehrambene, hemijske tehničke i druge robe.

"Pak-projekt" ima zaokružen proces počev od marketinga, konsaltinga, projektovanja, nabavke, proizvodnje, servisiranja, obučavanja radnika, pa sve do isporuke gotovih uređaja i rezervnih delova.

"Pak-projekt" vam može pružiti pomoć u formiranju kompletne proizvodnje u jednom "Pak-centru" počev od transporta i pripreme materijala, pakovanja u odgovarajuću ambalažu pa do proizvodnje kartonske ambalaže.

"Pak-projekt" zahvaljujući svojim stručnjacima i angažovanjem uglednih specijalizovanih stručanjaka iz naučnih institucija i dalje razvija nove proizvodne programe, a sve radi zadovoljenja zahteva kupaca odnosno tržišta.

U proizvodnom programu "Pak-projekta" nalaze se automatske i poluautomatske mašine za pakovanje svih vrsta materijala (praškastih, zrnastih, sitno zrnastih, komadnih, tečnih, pastuznih, kremastih).

U zavisnoti od traženog kapacitetaproizvodnje (pakovanja) kupac može da izabere poluautomatsku mašinu ili automatsku. Prema tehničko-tehnološkim uslovima i zahtevu kupca nalazimo najbolje rešenje za postizanje optimalnih rezultata u pakovanju i proizvodnji. Mašine se projektuju i izrađuju od materijala koji ispunjava sve zahteve u prehrambenoj i hemijskoj industriji. Na svim mašinama su primenjene mere HTZ za koje garantuje mašinski fakultet u Kraljevu.


Novo Selo, Kraljevo, Tel.:036/632240 , 036/632240 , 063/8360301
Websajt: www.pak-projekt.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]