Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Oganj

E-Mail

Oganj

Bela tehnika, električni aparati / Kotlovi
Energija
Grejanje sa epk-ognjem elektricnim kotlovima je 2 do 3 puta ekonomičnije od bilo kog drugog načina. Temperaturu u prostorijama reguliše termostat prema željenoj temperaturi. Zbog načina na koji vrše predaju elektro energije molekulima vode, ovi kotlovi su sigurno ubedljivo najekonomičniji i ostaće zauvek neprevazidjeni u stepenu iskorišćenosti električne energije.

Ekologija
Za razliku od kotlova na tečna i čvrsta goriva pri radu ne stvaraju nikakva štetna isparenja, čadj, pepeo, niti bilo kakve druge po zdravlje korisnika i stanovništva štetne materije. Pri radu su nečujni.

Bezbednost
Kotlovi se odlikuju povišenom sigurnošću i stepenom zaštite koji je takav da bi kotlovi i bez termostata, automatskog osigurača, automatske sklopke i u slučaju da sistem ostane bez vode, automatski prestao da radi. Kotao čuva sebe i svoju okolinu.

Održavanje
EPK-Oganj je tako konstruisan i od takvih materijala napravljen da ne postoji mogućnost kvara. Njegov grejač, za razliku od ostalih fizički može da izdrži mnogo veću jačinu električne energije od one koju koristi pri radu, tako da ne postoji mogućnost pregorevanja.


Božane Prpić 2, Tel.:+381 64 2215253 , +381 63 7706078
Websajt: www.oganj.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]