Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
N&M - GAZ

E-Mail

N&M - GAZ

Auto-moto delovi i oprema / Remont i održavanje
Auto servis za održavanje vozila "N&M -GAZ" - Beograd je servis koji se bavi održavanjem i popravkom isključivo samo dostavnih vozila Gazela i Sobolj sa motorom M 14 STEYER. Naša firma poseduje kompjutersku dijagnostiku motora M14 STEYR ili kako ih još zovu GAZ - 560, GAZ - 5602 i GAZ - 5603. Ovi modeli motora zahtevaju i specijalni alat (STEYR ili Ruski) koji može biti mehanički ili digitalni. Firma se bavi pretežno poslovima na terenu u Srbiji, Makedoniji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori, izvršava sa uspehom sve popravke vozila kako u garanciji tako i van garancije.

Naša firma je direktno povezana sa fabrikom GROUP GAZ gde se mogu videti sve informacije o kvarovima kako na samim vozilima tako i na motoru M 14 STEYR. GAZ vozila se sa pomenutim motorom su specifična i razlikuju se od većine vozila : nemaju bosh pumpu, nemaju glavu motora, imaju dizne sa mehaničkim ubrizgavanjem (čime je omogućeno da se u letnjem periodu sa euro-dizela predje na D2 (naftu) bez ikakvih posledica), poseduje eletro-blok (kompjuter) koji mu odredjuje program rada.


Nerodimska 21, Beograd, Tel.:011/608-45-07 , 063/335-488
Websajt: www.nmgaz.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]