Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
MYCRIB d.o.o

E-Mail

MYCRIB d.o.o

/
brend švajcarskog nameštaja mycrib je odnedavno i na tržištu srbije, sa sedištem i salonom u beogradu. mycrib je poznata švajcarska kompanija nameštaja sa poslovnicama (salonima) u pet gradova te zemlje.
moderan dizajan i vrhuski kvalitet ovaj brend stavljaju na prvo mesto i izdvajaju od drugih proizvođača. brižljivo odabrani komadni i tapacirani nameštaj prati svetske trendove i prilagođava se savremenom načinu života.
kvalitet nameštaja i završne obrade, brend nameštaja mycrib svrstava u i klasu, prema internacionalnoj skali kvaliteta, što potvrđuje i atest i kategorije, koji je veoma strogo kontrolisan u švajcarskoj, a potom i u srbiji.
po želji kupaca modeli se isporučuju u tačno definisanoj boji, vrsti kože, mebl štofu, sa mogućim kombinacijama shodno željama kupca, a u saradnji sa našim stručnim timom.
jedna od prestižnih ponuda našeg salona je i arhitektonski projekat vašeg prostora sa tačnim 3d izgledom i nameštajom koji odaberete.
ovu uslugu našim cenjenim kupcima pružamo gratis!Vojislava Ilića 45, 11000 Beograd, Tel.:+381 11 4113353
Websajt: www.mycrib.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]