Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
MOTEL VETRENJAČA

E-Mail

MOTEL VETRENJAČA

/
Vršac, jedan od najstarijih banatskih gradova, nalazi se u blizini Beograda (83km), Novog Sada (156km), i granice sa Rumunijom (14km).

Tu na magistralnom putu Beograd - Temišvar na ulasku u Vršac iz pravca Beograda smestio se motel Vetrenjača**. Objekat koji na prvi pogled pleni dušu i odiše šarmom banatske ravnice.

Na otvorenoj terasi kapaciteta 50 mesta uživaćete u pogledu na banatsku ravnicu ali i na prostor gde se spremaju raznovrsne đakonije i specijaliteti kao što su jagnjetina ispod sača, čorbanac, sarma u glinenom ćupu, roštilj...

DOO "Benst" je ovlašćeni diler i serviser Peugeot automobila i skutera, a u okviru auto centra posluje tehnički pregled motornih vozila, automatska perionica, servis, itd.

U sklopu sportskog kompleksa postoji i profesionalna Balon hala za mali fudbal sa veštačkom travom, i dimenzijama terena: 40x20m

Aqua park se prostire na oko 4000 m2 od kojih je oko 1000m2 vodene površine. Sastoji se od više bazena raznih dimenzija i dubina:

- Bazen 25x15m, dubine 1,7m.
- Bazen 25x15m, dubine od 1m-1,4m.
- Dečiji bazen 25x10m, dubine 0,5m.

Aqua park je opremljen raznim sadržajima za decu i odrasle (tobogani, vodeni masažeri,... itd.)


Beogradski Put Bb, Vršac, Tel.:013 801 156 , 013 801 155
Websajt: www.vetrenjaca.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]