Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Mond - Plan d.o.o.

E-Mail

Mond - Plan d.o.o.

Ostalo / Organizacija venčanja i proslava
Mond-Plan poznatiji po svom brendu SAMO KAŽI DA u svetu venčanja i drugih društvenih događaja zauzeo je svoju poziciju na samom vrhu tržišta.

Organizacija venčanja je u osnovi vrlo zahtevan i kompleksan posao jer zahteva besprekornu komunikaciju i saradnju sa puno firmi i pojedinaca.

Od prvih dogovora, preko sprovođenja u delo organizacije venčanja,do realizacije dekoracije prostora. Naš tim umesto Vas obavlja bezbroj kontakata,poziva i dogovora. Dekoracija prostora za vaše venčanje je posao koji našim dekoraterima i dizajnerima pruža izazov da premaše sva vaša očekivanja. Svaka dekoracija venčanja je individualna poput naših klijenata.

Prostor koji odaberete naš tim će, vođen vašim željama i stilom, pretvoriti u ekstravagantan, moderan ili pak tradicionalan ili klasičan.

Dolaskom u firmu Mond-Plan možete dobiti sve na jednom mestu. Naša pomoć i iskustvo pomoćiće da dan vašeg venčanja dočekate srećni i bezbrizni.

Prave ljubavne priče nikada nemaju završetak… Podelite vašu sa nama.

VAŠE VENČANJE JE NAMA VAŽNO!


Vase Čarapića 15/ III, Beograd, Tel.:011/3282203 , 011/3282203 , 065/3305844
Websajt: www.samokazida.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]