Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Mercedes-Benz Srbija I Crna Gora

E-Mail

Mercedes-Benz Srbija I Crna Gora

Automobili i motori / Mercedes
Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora predstavlja jednu od vodećih kompanija u automobilskoj industriji u Srbiji i Crnoj Gori. Osnovana je 3. decembra 1996. godine i u većinskom je vlasništvu kompanije Daimler AG, sa sedištem u Štutgartu, jedne od najuspešnijih kompanija na svetu koja predstavlja poznate marke putničkog programa Mercedes-Benz, smart i Maybach, kao i brendove iz programa komercijalnih vozila Mercedes-Benz, Freightliner, Sterling, Western Star i Setra.

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora na tržištu Srbije posluje na dve lokacije: sedište i maloprodaja Mercedes-Benz Beograd, u ul. Omladinskih brigada 33, u čijem sklopu se nalazi: maloprodaja i servisiranje putničkih vozila Mercedes-Benz i smart i lakih dostavnih vozila Mercedes-Benz.

Druga adresa na kojoj posluje je u Centru komercijalnih vozila, Industrijska zona bb u Krnješevcima, koji predstavlja i najmoderniji centar na Balkanu za: prodaju novih i polovnih kamiona Mercedes-Benz i Mitsubishi Fuso Canter, servisiranje lakih dostavnih vozila i kamiona, prodaju rezervnih delova, trening centar i centralno skladište rezervnih delova.

Mercedes-Benz SCG neprekidno teži da svojim klijentima približi prave vrednosti Mercedes-Benz proizvoda uz neprikosnovenu profesionalnost i posvećenost u pružanju usluga, a sve to u saglasnosti sa Daimler standardima.
Posebna pažnja se poklanja obuci i usavršavanju svih zaposlenih po visokim Daimler standardima.

Na teritoriji Srbije i Crne Gore ovlaščeni partneri sa svojim prodajnim salonima i servisima posluju u: Novom Sadu (Auto Kuca Mikom), Nišu (Eurostar), Čačku (Jevtović Cars d.o.o), Novom Pazaru (Biševac), Martinci (ASMB Đorđe Ilić) i Podgorici (Ljetopis Automotive).


Omladinskih Brigada 33, Beograd, Tel.:011/ 30 19 000 , 011 30 19 001
Websajt: www.mercedes-benz.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]