Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Medisport d.o.o.

E-Mail

Medisport d.o.o.

Medicina i oprema / Medicinska oprema
MEDISPORT DOO iz Srbije je oficijelni zastupnik i distributer istoimene kompanije iz Italije. Ova kompanija je proizvodjač vrhunske opreme iz oblasti sportske i fizikalne medicine.

Naši proizvodi u službi su sportiste-pacijenta a od pomoći lekaru i fizioterapeutu u cilju prevencije kao i kroz ceo proces lečenja i rehabilitacije.
Medisport je prisutan u velikom broju zdravstvenih i rehabilitacionih ustanova širom sveta kao i u najpoznatijim sportskim klubovima i nacionalnim selekcijama.

Proizvode Medisport možete videti na terenima svetskog prvaka u fudbalu nacionalnog tima Italije, FC Lacio, FC Juventus, FC Sampdoria, FC Parma, mnogim klubovima Španije, Francuske, Engleske ... Korisnici naših proizvoda su i Olimpijski Komitet Rusije, UAE i mnogi drugi.

U interesu sporta ova renomirana kompanija uzima aktivno učešće sponzorstvom mnogih timova: FK Lacio, FK Parma, Vaterpolo Savez Italije, Fudbalski Savez Slovenije i mnogih drugih.

Medisport u saradnji sa najpriznatijim svetskim stručnjacima iz oblasti sportske i fizikalne medicine nudi svojim klijentima kontinuirano usavršavanje (seminare, kurseve i druge edukativne sadržaje).


Hasanaginice 9, Beograd, Tel.:011/3593788 , 063/254070
Websajt: www.medisport.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]