Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Mašinac Sztr

E-Mail

Mašinac Sztr

Građevina, materijal i usluge / Ostalo
PROIZVODNJA je osnovna i početna grana razvoja ove firme i posle petnaestogodišnjeg iskustva i konstantnog ulaganja u opremu i kadrove osvojili smo preko 300 proizvoda robe široke potrošnje, okova zametalnu bravariju, građevinsku stolariju, nameštaj i oprame za uređenje enterijera kao i izrada proizvoda po porudžbi u malim serijama ili pojedinačno.

MALOPRODAJA je nastala kao potreba našeg sistema u procesu plasmanarobe, a i potrebe naše sredine za kompletnim sadržajem okova, alata i vijčane robe, tako da je danas MAŠINAC sa asortimanom od preko 11000 artikala iz nabrojanih oblasti postao lider u ponudi ove robe u našoj sredini.

VELEPRODAJOM smo zaokružili naš poslovni sistem i kompletirali dopunsku ponudu našeg asortimana kroz uvoz i izvoz. Fleksibilnim ponašanjem i praćenjem kretanja tržišta godinama funkcionišemo i držimo značajno mesto u sistemu snabdevanja srpskog, kao i susednog inostranog tržišta.

Proizvodnja i trgovina šrafovskom robom, okovi za nameštaj i stolariju


Čegarska 23, Aranđelovac, Tel.:034 6790 - 545
Websajt: www.masinacserbia.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]