Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Maestro Jewelers

E-Mail

Maestro Jewelers

Nakit, satovi i dragocenosti / Ručni satovi
Israel Diamond Center, vodeći svetski proizvođač nakita iz Izraela, osnovao je 1990. godine kompaniju Maestro Jewelers sa prodajnim mestima u Beogradu, Sofiji i Moskvi.

Maestro Jewelers je u Srbiji već 20 godina ekskluzivni distributer najpoznatijih svetskih proizvođača satova, dijamantskog nakita i pribora za pisanje: Audemars Piguet, Chopard, de Grisogono, IDC, IWC, Raymond Weil, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin i Zenith. Princip poslovanja, uspostavljen prilikom osnivanja, i danas se strogo poštuje: Only the best from art & craft!

Zaposleni u Maestro Jewelersu, eksperti sa internacionalnim iskustvom, već dve decenije imaju isti cilj: da zadovolje želje i potrebe ljudi koji poznaju, vole i cene vrhunski obrađene dijamante, umetnički dizajniran brilijantski nakit i ekskluzivne satove. Vaše je samo da poželite, a kad poželite – dobro došli!


Nušićeva 12a, Beograd, Tel.:011 334 44 59 , 011 323 54 96
Websajt: www.maestro.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]