Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Lalika spd

E-Mail

Lalika spd

Mašine i industrijska oprema / Mašine za obradu drveta
Firma S.P.D. “LALIKA” je osnovana 1989. godine u Bačkoj Palanci. Osnovna delatnost je bila održavanje i sevisiranje postojećih sušara za žitarice. Razvijajući posao i šireći krug firmi kojima smo održavali sušare, ujedno smo sticali iskustvo koje nam je dalo podsticaj da krenemo u sopstvenu proizvodnju sušara sa dvoprolazom toplog vazduha sa recirkulacijom vazduha hlađenja.

Proizvodnja je počela 1999. godine u sopstvenom pogonu i u potpunosti je osvojena, montirana i ispitana. Rešenje dvoprolaznih sušara nije novo, jedino je komplikovanije za izradu. Odlučili smo se na ovo rešenje jer pazimo na kvalitet i isplativost sušenja

Sušare naše konstrukcije postižu visok stepen iskorišćenja toplotne energije, (Na izlazu iz ventilatora otpadni vazduh ima temperaturu od 25 - 32 C i vlažnost od 92% do 99%) kompaktne su, modularne, lako se montiraju i održavaju, prilagođene su savremenim uslovima rada (frekventna regulacija, sve sušare imaju hvatače plevice).

Isplativost investicije se upravo bazira na uštedi energije i kvalitetu sušenja
NAŠE REŠENJE JE I KOMPLETAN RAD SA 2 ELEVATORA

(PRIJEM, GRUBI PREČISTAČ, SUŠENJE I ISPORUKA PREKO PREČISTAČA ILI DIREKTNO)


Cara Lazara 171, Bačka Palanka, Tel.:021/6042943 , 021/6045149 , 063/7718763
Websajt: www.lalika.info

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]