Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Kodiko d.o.o.

E-Mail

Kodiko d.o.o.

Građevina, materijal i usluge / Građevinski materijal
Firma "Kodiko"d.o.o. iz Sopota je registrovana za trgovinu na veliko hemijskim proizvodima. Bavimo se veleprodajom pigmenata BAYFEROX i TKK aditiva za beton. Generalni smo zastupnici italijanske kompanije "Tecnotest" koja se bavi proizvodnjom mašina i laboratorija za ispitivanje kvaliteta proizvoda (betonskih, asfalta, bitumena, geodetska ispitivanja I sl.), kao i Poravera - recikliranog stakla, za podrucje Srbije. Nedavno smo uvrstili u prodaju KrampeHarex celicna i polipropilenska vlakna.
Ciljevi prodaje i zastupništva su vezani za pra?enje Evropskih standarda kvaliteta u proizvodnji.
Naše preduzece KODIKO stoji na raspolaganju svakodnevno Vašim zahtevima kao i stru?nim konsultacijama sa našim saradnicima u vezi tehnologije primene i ugradnje kao i tehnicke podrške.

Laboratorije za ispitivanje betonskih kocki - standardnih dimenzija - cementne prizme (savojna i pritisna cvrstoca) masine za geodetska ispitivanja laboratorije za asfalt i celik.


Milosava Vlajica 116e, Sopot, Tel.:011 8251-400 , 011 8251-404 , 063/287557
Websajt: www.kodiko-lab.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]