Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
 KLETT d.o.o.

E-Mail

KLETT d.o.o.

Štampa, štamparske mašine / Štampa i izdavačka delatnost
Grupa Klett je u porodičnoj tradiciji porodice Klett još od 1897. godine. Danas Klett ima preko 2.000 zaposlenih u 13 država i spada među najveće evropske izdavače. Godišnje priprema 2.800 novih izdanja i oko 70 revija, a u svojiim katalozima ima na raspolaganju više od 28.000 različitih naslova.

Preduzeća Klett su rasuta po celom svetu. Uprkos tome, ona udružuju svoje snage i znanja radeći zajedno na mnogobrojnim projektima i međusobno se pomažu u poboljšavanju pojedinih projekata i celokupne svoje ponude.

Preduzeća grupe Klett potpuno su svesna svog zadatka - na svoj rad gledaju kao na podršku kulturi društva - i time svojim korisnicima pomažu u sticanju dodatnog obrazovanja, dodaju i svoj kamenčić u mozaik kulturnog i naučnog razvoja celokupnog društva.

Izdavačka kuća Klett u Beogradu, kao deo grupacije, osnovana je sa ciljem da svoje znanje, bogato iskustvo i nove udžbenike - pripremljene u saradnji sa domaćim autorima, nastavnicima i vrhunskim stručnjacima u pojedinim oblastima - podeli sa Vama.


Svetozara Ćorovića 15/Iv, Beograd, Tel.:011 3348 384
Websajt: www.klett.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]