Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Kibid

E-Mail

Kibid

Oprema za decu i bebe, igračke / Hrana za bebe
Preduzeće Kibid je osnovano 1992. god. i od tada se dinamično razvija kao spoljno-trgovinska firma specijalizovana za uvoz i distribuciju dečije hrane i proizvoda namenjenih nezi majke i deteta.

Kibid je uvoznik i distributer dobro poznatih brendova Bebelac i Milupa, proizvedenih u okviru multinacionalne kompanije Danone, koja je najveći proizvodjač dečije hrane i hrane za specijalne medicinske namene u okviru Evropske unije.

Svi pomenuti proizvodi strogo su kontrolisani, i u prometu praćeni certifikatima kojima se dokazuje njihov kvalitet, odnosno uskladjenost sa zakonskom regulativom i medjunarodnim preporukama.

Pored komercijalnih aktivnosti, koje imaju za cilj dobru snabdevenost domaćeg tržišta hranom za decu vrhunskog kvaliteta, Kibid aktivno saradjuje sa naučno-istraživačkim , humanitarnim i drugim ustanovama koje brinu o zdravlju i formiranju zdravih navika u ishrani naše najmladje populacije.


Prvomajska 8M, Beograd - Zemun, Tel.:011/2198-241
Websajt: www.kibid.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]