Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Kastor

E-Mail

Kastor

Građevina, materijal i usluge / Ostalo
Preduzece “KASTOR” je osnovano 2001. godine u Jagodini, i za kratko vreme postaje jedan od vodecih uvoznika repromaterijala za namestaj. Specificnost koju firma “KASTOR” poseduje je u tome sto njen vodeci tim poznaje kompletan asortiman koji se koristi u izradi namestaja od plocastih materijala, tako da je “KASTOR” jedan od lidera u prodaji, kako okova za namestaj, tako i svih vrsta plocastih materijala.

OKOVI ZA NAMESTAJ
ekskluzivni uvoznik proizvoda firmi “EMUCA” (Spanija-Italija) koja je kupcima sa podrucja Srbije poznata i pod ranijim imenom “TECHNICAL” , ciji su okovi siroko poznati, tako i po raznovrsnom asortimanu.
Uvoznik okova za siroku upotrebu sa veoma konkurentnim cenama od firme “MARMOURIS” Grcka.
Uvoznik i distributer sarki za namestaj italijanska firma “Danco”.
Uvoznik i distributer za firmu "Lama", Slovenija
Uvoznik I distributer kuhinjskih lajsni, sokli i drugih elemenata firme”Volpato” (Italija)

UVOZ PLOCASTIH MATERIJALA
“KASTOR” je ekskluzivni uvoznik univera iz Nemacke “WODEGO-PFLEIDERER” i radnih ploca i HPL elemenata “WODEGO-DUROPAL”. WODEGO je brend koji simbolizuje najbolje MFC i HPL materijale u Evropi. Sirok spektar razlicitih i jedinstvenih dekora na lageru garancija je svim proizvodjacima da “KASTOR” ulaze svu svoju energiju da svojim klijentima maksimalno priblizi i ponudi najbolji servis u snabdevanju najkvalitetnijim plocastim materijalima.

“KASTOR” u ponudi ima takodje i MFC slovenačkog proizvodjaca “LESNA”-TIP.
MDF I HDF ploce “KASTOR” takodje ima u ponudi i to:
“WODEGO-PFLEIDERER”
"Alfawood" Greece
“PFLEIDERER” Poljska

Ovakvim asortimanom proizvoda i vrhunskom poslovnoscu i korektnoscu “KASTOR” se izdvaja na srpskom trzistu kao jedan pouzdan partner mnogim proizvodjacima namestaja i distibuterima repromaterijala za namestaj.

JAGODINA – CENTRALA
“KASTOR” d.o.o. nalazi se u industrijskoj zoni u Jagodini, u neposrednoj blizini auto-puta Beograd- Nis, sa svojih oko 3.500 m2 magacinskog prostora opremljenog regalima za kvalitetno skladistenje.
“KASTOR” nudi kompletan program repromaterijala uz ogroman lager.
U svojim radionicama od oko 250 m2 “KASTOR” vrsi rezanje, kantovanje i obradu plocastih materijala na najsavremenijim masinama.
U prodajno-kancelarijskom prostoru, povrsine oko 450m2 vrsi se i maloprodaja kompletnog asortimana .

P.J. KRUSEVAC
U ulici Predraga Stanojevica br.2, u Krusevcu, u svojoj poslovnoj jedinica na oko 600m2, “KASTOR” d.o.o. nudi kompletan asortiman okova i iverice, kao i uslugu obrade.
Okov za nameštaj, univer, medijapan, laminati, iverica, kantovanje.


Ribarski Put Bb, Jagodina,
Websajt: www.kastor.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]