Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
KAMENOREZAC-UMETNIK Beograd

KAMENOREZAC-UMETNIK Beograd

Ostalo / Mermer i granit
1980. godine, kao mladić sa 19 godina pravim prvu samostalnu izložbu slika u mesnoj zajednici Marijana Gregoran, ul. Marijane Gregoran 18, izlažem 29 radova. Izlozbu otvara Stevo Žigon, poznati glumac. Napuštam posao i upisujem studije. Istovremeno se bavim slikarstvom i postajem član likovnih umetnika Jugoslavije. Imao sam više grupnih izložbi u "Sitiju", (Dom inžinjera i tehničara), Kneza Miloša 14. 1981.,1982. godine. Pravim vise izložbi u Hrvatskoj.
1984. godine dobijam ponudu da radim portrete na spomenicima, tako da otkrivam novi talenat u sebi i želju da stvaram nesto novo i kreativno, tako da sam radio u 30 kamenorezačkih radnji umetničke slike na spomenicima od Gospića do Virovitice i od Bijeljine do Pančeva.
Shvativši da drugi kamenoresci dobijaju posao zahvaljujući realističnim i perfekcionističkim slikama koje radim, odlučujem da otvorim svoju radnju 1996. godine u Krnjači. Krenuo sam sa mnogo entuzijazma, iznenađujućom brzinom se pročula vest da u Krnjači ima jedan kamenorezac, iako nas je tada bilo 10.
Stranke je privukla moja galerija spomenika svojim izgledom, dizajnom i strukturom. To je bilo nešto novo na tržištu.
Naš uspeh je u tome sto mi nikada nismo zadovoljni svojim radom, te stalno unosimo novine, kako u izradu tako i u način rada. Volim da se ljudi dive onome sto ja uradim jer u svoj posao unosim svo svoje umetničko i kreativno znanje, tako da moji spomenici imaju dušu i sto bi drugi rekli razlikuju se od ostalih jer su prepoznatljivi, posebni i deo porodičnog rada koji svi radimo srcem. pib: 100248500


Zrenjaninski put 98c, Krnjača, Tel.:011 3317425 , 063/231 634
Websajt: www.kodumetnika.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.