Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Jovan trade d.o.o.

E-Mail

Jovan trade d.o.o.

Elektronika / Ostalo
Privredno društvo "JOVAN TRADE" d.o.o. postoji od 1993. godine. Naša osnovna delatnost je veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala i prateće elektro-opreme. Nudimo veoma širok asortiman proizvoda, od najrazličitijih vrsta kablova do galanterije za domaćinstva i rasvete savremenog dizajna.

Veleprodaja se zasniva na principu dogovora - rabati nisu uslovljeni količinama, a način plaćanja regulišemo u skladu sa zakonskim propisima i uslovima koji se određuju dogovorom o konkretnom poslu. Kod nas možete trgovati i u maloprodajnom objektu koji je u sklopu preduzeća, a opremljen je kompletnim programom za domaćinstva i velikim brojem artikala koji se koriste u elektroinstalaterskim radovima.

Direktno sarađujemo sa više fabrika iz Srbije i inostranstva, što garantuje povoljnost uslova prodaje, kako za preduzetničke firme, tako i za individualne potrošače. Naš magacin je opremljen kompjuterskim meračem, viljuškarem, prevoznim sredstvima, raznim mašinama i alatima koji olakšavaju i ubrzavaju isporuku robe i provodnika preseka i do 150 mm². Ukoliko u magacinu nema proizvoda koje želite, nabavićemo ih i isporučiti Vam u dogovorenom roku. Između ostalog, preduzeće je registrovano za postavljanje električnih instalacija i opreme.


Ugrinovačka 122a - Zemun, Beograd, Tel.:011/3164747 , 011/3168500 , 064/1931294
Websajt: www.jovantrade.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]