Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Hyla

E-Mail

Hyla

Hrana, pića, sirovine i trgovina / Zdrava hrana
Program "Domaća Hrana" se polako i shodno našim mogućnostima širio uz striktno poštovanje našeg pozicijskog slogana, koji ujedno definiše način našeg poslovanja „Rukom brano, rukom pripremano“. U cilju postizanja postavljenih ciljeva, izuzetna pažnja se poklanja svakoj fazi proizvodnog procesa: od kvaliteta sirovina, koje moraju biti iz ekološko podobnih oblasti Srbije, recepata, strogih metoda pripreme, pa do odgovarajuće ambalaže.

2006. godine Premeštamo kompletnu proizvodnju u naš sopstveni pogon u Novoj Varoši, čime značajno povećavamo proizvodne kapacitete i količine. Uvodimo novo slatko od neljuštenih šljiva, proširujemo asortiman džemova i dodajemo pekmez od šljiva. U ovoj godini, takođe smo proširili kiseli program i zaokružili, bar što se tiče 2006-te na 9 domaćih proizvoda vrhunskog ukusa i kvaliteta: pindžur, pikant salata, ljutenica, paprika punjena kupusom, ljute papričice – Džinka, reckana presovana paprika, lučena pečena ljuštena paprika, salata od celih šampinjona.

U saradnji sa ko-operantom, ove godine smo proizveli preko 120 tona kiselog kupusa, i to kao glavica, ribanac i u listovima i 10 tona zimske salate u vakum kesama. Takođe, naš proizvodni plan predviđa i proizvodnju kelja pupčara.

U ovoj godini smo završili projekat instaliranja 4 najmodernije komore za gajenje šampinjona u kontrolisanim uslovima, povrsine preko 800 m2, čime nameravamo da postanemo vodeći snabdevač srpskog tržista svežim i mariniranim pečurkama.


Stevana Brakusa 4, Beograd, Tel.:011 3541312 , 011 3059104
Websajt: www.hila.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]