Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Hidroelektra NS

E-Mail

Hidroelektra NS

Mašine i industrijska oprema / Pneumatske i hidraulične mašine
"Hidroelektra 021" doo je firma koja se bavi proizvodnjom, prodajom i odrzavanjem svih vrsta pumpnih postrojenja nezavisno da li se radi o sanitarnoj ,hidrantskoj,drenaznoj ili fekalnoj vodi.Kod nas mozete poruciti i u najkracem vremenskom roku dobiti gotova postrojenja za povisenje pritiska za sanitarnu i hidrantsku vodu po najpovoljnijim cenama u Srbiji.Transport do kupca i podesavanje su uracunati u cenu.

U saradnji sa firmom ITALTECNICA iz Italije ,koja je lider u dizajnu i proizvodnji mehaničkih presostata i elektronskih uredjaja za pogon pumpi, u mogucnosti smo da Vam ponudimo nova savremena rešenja upravljanja pumpama za vodu i iznadjemo najoptimalnije i najpovoljnije rešenje za kvalitetno vodosnabdevanje poslovnih i stambenih objekata,kao i sistema za protivpozarnu zastitu.

Pored navedenog nudimo Vam busenje i opremanje bunara za vodosnabdevanje potrebnom bunarskom opremom,izgradnju sistema za navodnjavanje po sistemu "kljuc u ruke",izradu komandnih ormana za sve vrste pumpnih postrojenja sa ili bez frekventne regulacije broja obrtaja elektromotora pumpi,kao i opremanje porodicnih i javnih bazena za kupanje ASTRALPOOL bazenskom opremom.

U nasoj ponudi uskoro ce se naci i sav PVC-U fiting za vodu,renomiranog svetskog proizvodjaca CEPEX,kao i sve vrste potopnih i povrsinskih pumpi proizvodjača ANAVALOS iz Grčke.


Novi Sad, Novi Sad, Tel.:0694193459
Websajt: www.hidroelektrans.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]