Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Hermes - plastenici

E-Mail

Hermes - plastenici

Poljoprivreda i stočarstvo / Poljoprivredni alat i oprema
HERMES GROUP je oformljen u okviru firme ELESTRA d.o.o., Čačak kao servis koji u više oblasti nudi određenim ciljnim grupama kompletnu uslugu vezanu za plasteničku proizvodnju svih vrsta bilja kao I proizvodnju gljiva. To pre svega podrazumeva kvalitetnu opremu kao i tehnologiju i edukaciju . Povezivanjem tehnologije i edukacije sa kvalitetnom opremom dobijaju se najbolji rezultati, pogotovu ako se uzme u obzir da je plastenička proizvodnja u ekspanziji na ovim prostorima i da se u uslovima sve veće konkurencije proizvođači sve više odlučuju za kvalitet, jer u suprotnom gube trku u tržišnoj utakmici.

Takođe, otvaramo mogućnost jeftinije i kvalitetnije nabavke za krajnjeg korisnika. U zavisnosti od ciljne grupe potencijalnim klijentima se nude sistemi male i srednje veličine, jer je proizvodnja i održavanje ovakvih sistema relativno niske cene i ekonomski vrlo brzo isplativa što je neophodan preduslov za omasovljenje prodaje i popularizaciju ovog programa u Srbiji.


Uciteljska 15/1, Čačak, Tel.:032/343138 , 032/343138 , 064/8403299
Websajt: www.hermes-plastenici.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]