Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Granex d.o.o. - preduzeće za obradu kamena

E-Mail

Granex d.o.o. - preduzeće za obradu kamena

Ostalo / Mermer i granit
Granex d.o.o. je ugledna, sigurna i uspešna firma koja se sa svojom poslovnošcu i kvalitetom rada ne razlikuje od vodećih evropskih firmi za proizvodnju i preradu kamena. Pouzdanost u radu i kvalitet naših proizvoda i usluga svim klijentima, od pojedinačnih gradana do najvecih kompanija, mora da bude jednak onom koji imaju sigurne i uspešne svetske firme. Naši partneri iz Srbije i sveta mogu da potvrde da ovo načelo veoma poštujemo.

Granex d.o.o. kao firma je osnovana 1990 godine. Firma je nastala iz kamenorezačke radnje koja radi od 1950 godine. Delatnost preduzeća: Uvoz kamena, rezanje blokova obrada granita i mermera u gradjevinarstvu, kamenorezački radovi, specijalne izrade za enterijere i eksterijere, grejna tela, satovi izrada i montaža fontana svih veličina. Ovo je samo jedan deo iz široke lepeze proizvoda i asortimana. Uz saradnju sa arhihektama uspešno i kvalitetno su izvedeni mnogi radovi koji predstavljaju naše reference.

Sa svojim dugogodišnjim iskustvom, novom tehnologijom u proizvodnji i timom stučnjaka u Vaš dom ili poslovni prostor unosimo deo prirode, večnosti i lepote koju kamen pruža.


Nikole Pašića Bb-Mačvanski Belotić, Bogatić, Tel.:015 / 7787-253 , 015 / 7787-297
Websajt: www.granex.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]