Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
GLX d.o.o.

E-Mail

GLX d.o.o.

Odeća i obuća / HTZ odeća
GLX se bavi veleprodajom zaštitne opreme, HTZ opreme i ličnih zaštitnih sredstava za sve industrijske grane, zaštitne cipele, zaštitne rukavice, zaštitni šlemovi i kape, zaštitna radna odela, majice, zaštitne maske, zaštitni pojasevi za rad na visini, protivpožarni aparati, alko test uređaji i dr. zaštitna sredstva. Proizvodi iz naše ponude su visokog kvaliteta i zadovoljavaju potrebe velikog broja kupaca iz najrazličitijih proizvodnih i uslužnih grana, jer u ponudi imamo proizvode za zaštitu na radu renomiranih domaćih i svetskih proizvođača u toj oblasti. Proizvodni i prodajni program zadovoljava sve propisane evropske i domaće uslove i normative, a proizvodi poseduju ateste, sertifikate i uverenja. Istovremeno, zaštitna oprema iz našeg prodajnog programa prati linije modernog dizajna i dugotrajnog su kvaliteta. Pored navedenog prodajnog asortimana GLX d.o.o. sa svojim partnerima pruža i različite usluge iz oblasti zaštite na radu i to:

- izrada korporativnih dokumenata iz oblasti bezbednosti zdravlja na radu (Akt o proceni rizika, pravilnika i dr.) pružanje saveta u vezi sa korišćenjem opreme za zaštitu na radu

- edukacija i obuka zaposlenih iz oblasti bezbednosti zdravlja na radu.

Prateći zahteve tržišta i potrebe svojih kupaca GLX je proširio svoju ponudu na veliki izbor visokokvalitetnog kancelarijskog materijala i opreme kao i programa reklamno-propagandnog materijala. Naše najveće zadovoljstvo je naklonost kupaca čije smo poverenje zadobili prethodnih godina i koji su ostali sa nama zbog kvaliteta usluga i proizvoda, kao i brzine snabdevanja kupaca traženim proizvodima. GLX d.o.o. svoje proizvode i usluge pruža na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije i BIH.


Uzun Mirkova 10/6, Beograd, Beograd, Tel.:011 314 85 26 , 011 213 62 81
Websajt: www.glx.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]