Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Glas komerc o.d

E-Mail

Glas komerc o.d

Građevina, materijal i usluge / Ostalo
Glas-komerc je osnovan 1998 godine. Na pocetku je osnovna delatnost bila uvoz i prodaja stakala i ogledala na veliko. Kasnije je zapoceta prerada, tj. obrada stakla i ogledala. Odgovarajuci na potrebe trzišsta, proizvodnja se šsirila i danas se mozemo pohvaliti velikim brojem zadovoljnih saradnika i kupaca. Godine iskustva i visok kvalitet nasših usluga ucinili su nas tokom godina liderom u celom regionu. Radimo na najsavremenijim masšinama, a nasši majstori su odlicno obuceni za rad na njima.

U sastavu preduzeca nalaze se poslovni kompleks (koji se prostire na 500m2, a cine ga poslovne prostorije, kancelarije) i dve proizvodne hale koje su opremljene najsavremenijim masšinama, magacinski prostor i vozni park. Brzo i kvalitetno uradjen posao je nasša najbolja preporuka. Zahvaljujuci kvalitetu kompletne usluge, obim poslovanja iz meseca u mesec dozivljava progresiju, a nasši korisnici se i dalje opredeljuju za našse usluge.

Posebno smo ponosni na nas tim za razvoj, koji je na vreme prepoznao tendenciju u svetu ka cuvanju resursa, pa smo meðu prvima poceli sa proizvodnjom termo-paketa sa Low-e staklima, o kojima vise mozete saznati u izdvojenoj kategoriji na nasem sajtu, i danas smo jedno od svega nekoliko preduzeca u Srbiji koje proizvodi nisko-emisione termo-pakete.

Svim zainteresovanim staklorezackim i drugim radnjama, pored prodaje stakala i ogledala na veliko, nudimo povoljno obradu stakala i ogledala kao i gotove proizvode od istih.


Vase Stajica 49, Sremska Mitrovica, Tel.:022 621 862 , 022 224 826
Websajt: www.glas-komerc.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]