Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
GEMSTONE d.o.o. GAJIĆ

E-Mail

GEMSTONE d.o.o. GAJIĆ

Ostalo / Mermer i granit
Kamenorezačka radnja Gajić osnovana je 1976. godine u Pakracu u Hrvatskoj, a 1994. godine firma nastavlja sa radom u Temerinu, u Republici Srbiji.

Delatnost firme je izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica, obrada i ugradnja granita i mermera za upotrebu u građevinarstvu – uređenje enterijera i exterijera (oblaganje stepenika, podova i fasada granitnim i mermernim pločama, izrada radnih ploča za kuhinjske elemente, podprozorskih lajsni…)

Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbe. Da bi se održao korak sa modernim vremenom i tehnologijom koja je njegova osnovna karakteristika, redovno se prate nove forme, dizajn i iskustva sa svetskih izložbi, sajmova i seminara. Naša radionica, sa svojih 10-ak zaposlenih radnika, sa ponosom ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.

Usled rastućeg obima posla rodila se ideja o samostalnom uvozu materijala. Rezultat toga je novoosnovana firma “Gemstone doo”. Firma je počela sa radom 2012. kao nastavak porodične tradicije proizvodnje i obrade svih vrsta granita i mermera.

Za potrebe sopstvene prerade i prodaje, firma Gemstone doo materijale uvozi i kupuje od stalnih dobavljača iz Indije, Kine, Italije, kao i od renomiranih Evropskih firmi, od kojih su neke od njih i vlasnici rudnika u Africi, Brazilu, Indiji… Izuzetno obučeni kadrovi su spremni da u svakom trenutku odgovore na Vaše zahteve.


Železnička 29, Temerin, Tel.:063/611-244 , 063/868-0550
Websajt: www.gemstone.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]