Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Gbd

E-Mail

Gbd

Građevina, materijal i usluge / Ostalo
GBD d.o.o. je ovlašćeni partner švajcarske kompanije KABA za teritorije Srbije i Crne Gore. U našoj ponudi se nalazi kompletan asortiman proizvoda ove u svetu veoma poznate kompanije koja proizvodi visoko kvalitetna sigurnosna rešenja za sve vrste objekata u kojima je potrebno kontrolisati ulazak i izlazak.

GBD d.o.o. je nastao na iskustvima naše višegodišnje saradnje sa kompanijom KABA i predstavlja našu želju da tržišta Srbije i Crne Gore ali i regiona dobiju pouzdanog distributera, instalatera i servisera sigurnosne opreme najvišeg ranga. Naša kompanija pruža integrisane usluge projektovanja, ugradnje i održavanja sigurnosnih sistema u skladu sa strogim normativima Vds.

Zahvaljujući činjenici da poseduje sve KABA sertifikate, GBD je u stanju da našem tržištu ponudi sve proizvode i rešenja iz bogatog asortimana KABA proizvoda. Posedujemo znanja i tehničke mogućnosti da primenimo TOTAL ACCESS koncept koji je KABA razvila kako bi tržištu ponudila integrisan sigurnosni sistem najvišeg ranga.

Sigurnost je u našem vremenu postala svakodnevna potreba. Različiti zahtevi i strogi kriterijumi traže odgovornost i preciznost. GBD d.o.o. je osnovan da u okviru tih zahteva ponudi komfor, jednostavnu upotrebu, pouzdanost i profesionalizam. GBD d.o.o. ulaže u znanje i stručnost. Na taj način uvodimo nove tehnologije. Svojim klijentima nudimo dugoročno partnerstvo jer znamo da proizvodi koje prodajemo poseduju kvalitet koji im obezbeđuje dugo trajanje. „Mi čuvamo vaše vrednosti”

Kontrola pristupa i evidencija vremena, oprema za banke, sistemi vrata, brave, cilindri, okovi.


Đušina 9, Beograd, Tel.:011 3295 965 , 011 3295 966
Websajt: www.gbd.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]