Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
GAZELAKOMERC

E-Mail

GAZELAKOMERC

Auto-moto delovi i oprema / Rezervni delovi (NOVI)
Delovanje GAZELAKOMERC doo na tržištu je koncipirano po sistemu Veleprodaje, Maloprodaje i brzom servisu.

Strategija preduzeća GAZELAKOMERC doo je plasman rezervnih delova za sve proizvođače vozila prisutne na našem tržištu u punom asortimanu i kvalitetu, kontinuiran rad na unapređenju prodaje, s posebnim akcentom na proširenje asortimana i redovnog snabdevanja kupaca.

Promocija brendova kao i njihova distribucija u velikoj meri je propraćena velikom marketinškom kampanjom kao i organizacijom tehničkih seminara koje uglavnom vode inženjeri i tehničko osoblje navedenih kompanija, kako bi na najbolji način približili kupcima proizvode kompanija koje predstavljaju.

GAZELAKOMERC doo je široku lepezu uvoznih auto delova upotpunila i motornim uljima svetskih proizvodjača, akumulatorima, kočionom tečnošću i antifrizom. CASTROL, ELF, MOBIL, TOTAL, GM, SELENIA, OPTIMA…

S namerom da u potpunosti udovolji zahtevima trzišta u našim servisima insistiramo na kvalitetnoj usluzi. Osoblje zaposleno u njima, osim montaže delova koji se nalaze u prodajnom asortimanu (izduvni sistemi, kočioni sistemi, delovi trapa, zamena ulja, filtera, antifriza itd..), posebno vodi računa da intervencija bude obavljena u najkraćem roku. Poštujemo vreme naših klijenata i želimo da oni budu zadovoljni, kako kvalitetom ugrađenih delova, tako i uslugom.

IMASAF IZDUVNI SISTEMI
Automobilski izduvni sistemi, zastupnik fabrike auspuha *PEBSSA*


Jovanke Radaković 72A, Beograd, Tel.:011 3429 670 , 011 3429 671
Websajt: www.gazela.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]