Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
FORMPRESS d.o.o.

E-Mail

FORMPRESS d.o.o.

Knjige i časopisi / Automobili
Izdavač časopisa "TURBO"

TURBO je ubedljivo najprodavanije mesečno izdanje koje prati auto-privredu i auto-sport u Srbiji i jedan od najstarijih auto-magazina na domaćem tržištu. Prvi broj pojavio se na kioscima još daleke 1994. godine.

Za 17 godina postojanja TURBO je postao jedan od vodećih časopisa iz ove oblasti u regionu. Pored srpskog prodaje se i na tržištima Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, kao i u nekim delovima Hrvatske. Putem pretplate dostupan je širom sveta.

TURBO nudi i najkompletniji pregled domaćeg auto tržišta! Uz aktuelne cene, pregled sadrži i detaljan opis vozila, s performansama i opremom, kao i spisak kompletne ovlašćene mreže prodavaca svih marki koje su prisutne u Srbiji. Naša rubrika “Tržište” postala je nezaobilazna za sve koji žele da kupe nov automobil.

TURBO je jedini srpski časopis koji vodi detaljnu statistiku prodaje novih vozila u našoj zemlji s informacijama koje, pored prodaje po markama i modelima, sadrže čak i statističke podatke o vrsti karoserija i veličini i tipovima motora! Naše istraživanje tržišta, pored auto branše, koriste i mnoge domaće institucije za svoje analize i planiranja.

TURBO je postavljao i druge standarde. Na primer, prvi „Super test” (dugoročno ispitivanje vozila) na ovim prostorima delo je, takođe, naše redakcije („suzuki vagon R 1.3”, mart 2001.).


Bulevar Mihajla Pupina 10Ž/I, Beograd, Tel.:011 3116 638 , 011 2603 377
Websajt: www.turbo.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]