Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Flotex s.z.r.

E-Mail

Flotex s.z.r.

Građevina, materijal i usluge / Materijal za molere
Tečna tekstilna tepeta - Unutrašnja zidna obloga
Tečna tekstilna tapeta je nov način oblaganja unutrašnjih zidova prostorija (soba, kancelarija, hodnika i dr.).

U razvijenim delovima sveta reciklaža i vraćanje reciklovanog materijala na tržište u vidu novog proizvoda zauzima istaknuto mesto. Stepen razvijenosti određene ekonomije definiše se udelom reciklovanog materijala u novoj proizvodnji. U reciklaži prednjače industrije stakla, papira, plastike i u poslednje vreme tekstila
Firma Flotex je osnovana 2000. godine sa ciljem da domaćem tržištu učini pristupačnom novu vrstu unutrašnje zidne obloge, čija je sirovina baš reciklovani materijal tekstilne industrije. U bogatijim državama tečna tekstilna tapeta je našla svoje mesto u širokoj paleti unutrašnjih zidnih obloga.

Tečna tekstilna tapeta je nov način oblaganja unutrašnjih zidova prostorija (soba, kancelarija, hodnika i dr.). Flotex tečna tekstilna tapeta je nov domaći proizvod te vrste, koji po kvalitetu i teksturi nimalo ne zaostaje za inostranim proizvodima. Flotex je ekološki materijal i sastavljen je isključivo od domaćih prirodnih sirovina kao što su pamuk i celuloza.


Adi Endre 79, Ada, Tel.:024/851-936 , 024/851-936 , 063/814-50-89
Websajt: www.flotex.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]