Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Flash Automatski Sistemi

E-Mail

Flash Automatski Sistemi

Građevina, materijal i usluge / Ostalo
Preduzeće Flash-automatski sistemi počelo je sa radom 1993. godine. Primarna delatnost bila je proizvodnja i ugradnja protivprovalnih sistema. Prilagođavajući se potrebama naših klijenata, vrlo brzo smo ustanovili nove smernice razvoja kompanije - automatski sistemi.

Već tada je postavljena jasna poslovna misija - posvećeni smo dobijanju najboljih rezultata.
Prvi su to prepoznali najveći. Uspostavljanje dugoročnog partnerskog odnosa sa najvećim svetskim proizvođačem u oblasti automatskih sistema, Italijanskom kompanijom CAME s.p.a. predstavlja prekretnicu u razvoju naše kompanije.

Strateško partnerstvo nam pomaže da shvatimo želje i snove naših klijenata omogućavajući nam razvoj celovitih rešenja. Ponosni smo stečenim poverenjem CAME-a i postankom ekluzivnog zastupnika za Srbiju ,Crnu Goru,Makedoniju i Republiku Srpsku , koje je rezervisano za najbolje.

Kada su u pitanju segmentna vrata,takođe smo se odlučili za najbolje-BREDA S.p.A.

Prateći zahteve klijenata,razvili smo i sopstvenu proizvodnju kliznih i krilnih konstrukcija za kapije,oslanjajući se na saradnju sa Kompanijom Rolling Center S.p.A.,koja se bavi proizvodnjom okova.

Opravdavajući stečeno poverenje globalnim pristupom, rastućem tržištu nudimo rešenja u oblasti automatskih sistema po principu ¨ključ u ruke¨, poštujući postavljene Evropske standarde bezbednosti ISO 9001:2000 i ISO 14001.

Fleš automatske sisteme čine ljudi. Zato smo razvoju individualnih potencijala posvetili posebnu pažnju u našoj kompaniji. Mi smo kompanija koja uči, kreativni smo i ambiciozni. Investiramo u nove tehnologije, obuku i marketing. Zaposleni pažljivo slušaju investitore, prate rad arhitekata i primećuju promene čineći Fleš rešenja ahitektonski i ergonomski atraktivnim.

Stručnost svih zaposlenih gradi dinamičnu celinu ispunjavajući misiju kompanije odgovornim pristupom, obezbeđujući kvalitetna i celovita rešenja u oblasti automatskih sistema.

Danas, Fleš ispituje i potvrđuje svoju poslovnu umešnost pokrivajući regionalno tržište SCG, BiH i FYRM na svakom koraku pokazujući neograničene mogućnosti. Sedište preduzeća je u Beogradu, trgovačkom i transportnom srcu regiona. To nam je omogućilo lako pokrivanje tržišta od preko 15 miliona potencijalnih korisnika naših usluga.

Svakodnevno smo posvećeni našoj misiji - da postanemo vodeća kompanija jugoistočne Evrope, nudeći kompletna rešenja u oblasti automatskih sistema. Ne postoji izazov koji ne prihvatamo ili ideja koju ne možemo primeniti. Ponosno i odgovorno.

Automatika za pokretanje, klizne i krilne kapije, okov za kapije, garažna vrata.


Bul. Arsenija Čarnojevića 64, Beograd, Tel.:011 212 96 72 , 011 212 96 73
Websajt: www.flash-as.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]