Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
FERMAX D.O.O.

E-Mail

FERMAX D.O.O.

Građevina, materijal i usluge / Građevinski materijal
Fermax d.o.o. je Vaš pravi partner u oblasti termoizolacionih fasada i projekata energetski efikasne gradnje.

Sa skoro dve decenije iskustva u izvođenju i održavanju termoizolacionih fasada, kao i konsaltingu i primeni principa energetske efikasnosti u izgradnji, Fermax je jedan od lidera u zemlji i regionu. Fokusirani smo na potrebe i specifičnosti situacija svakog projekta i posvećeni da ispunimo i premašimo sve zahteve investitora iz različitih sektora – javnog, rezidencijalnog, korporativnog.

Bogato iskustvo u oblasti termoizolacije i energetske efikasnosti, stručnost i kvalitet su ono što nas izdvaja na tržištu. Čvrsti principi kvaliteta, inovativnosti i ekspertize, kroz više od pola miliona metara kvadratnih uspešno izvedenih fasada, doneli su nam odličnu reputaciju među klijentima i visok kredibilitet kod međunarodnih stručnih insitucija iz oblasti građevinarstva i projekata energetske efikasnosti.

Fermax predlaže optimalna rešenja u procesu analize, pripreme , izvođenja i održavanja termoizolacionih fasada, koje zadovoljavaju i najstrože evropske norme pasivne i energetski efikasne gradnje. Fermax je istinski posvećen partner, sa visoko-specijalizovanim timom koji investitorima nudi promišljena i inovativna rešenja.


Bul. Mihajla Pupina 10i / 464, Beograd, Tel.:011 655 6148 , 011 311 8085
Websajt: www.fermax.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]