Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Fabrika Akumulatora Sombor Ad

E-Mail

Fabrika Akumulatora Sombor Ad

Auto-moto delovi i oprema / Elektrika, elektronika i akumulatori
KONCERN "FARMAKOM M.B." - Hajduk Veljkova bb - 015/362-830; 015/362-860; 015/350-620
Proizvodnja svih vrsta starterskih akumulatora za putničke automobile, autobuse, traktore, kombajne, servisiranje i popravka.

Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja starterskih akumulatora za automobile i kamione, proizvodnja programa industrijskih baterija: trakcionih i stacionarnih, kao i proizvodnja olovne sačme za lovačku municiju.

Osnovu proizvodnje čine olovno kiselinski akumulatori. U okviru nje postoji grana koja se bavi proizvodnjom starterskih akumulatora, i druga koja se zasniva na proizvodnji industrijskih akumulatora (industrijske baterije). U ovom trenutku, dominantno mesto sa aspekta poslovanja, kapaciteta i proizvodnje zauzimaju starterski akumulatori, u okviru kojih se ističu brendovi poput Black horse, Asian horse i White horse akumulatora.

Kada je u pitanju industrijski program, fabrika se fokusira na proizvodnju trakcionih baterija i intenzivno radi na usvajanju semitrakcionih i stacionarnih baterija.

Trenutni kapacitet fabrike je 300.000 akumulatora mesečno, a očekuje se da će u najskorijem periodu mesečna proizvodnja premašiti ovaj kapacitet.


Gradina 3, Sombor, Tel.:025/467-100 , 025/467-105
Websajt: www.fabrikaakumulatorasombor.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]