Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Exol

E-Mail

Exol

Auto-moto delovi i oprema / Ulja i maziva
Kompanija EXOL D.o.o. prisutna je na tržištu već duži niz godina. U prvim godinama našeg rada bili smo jedan od najvećih i najpoznatijih uvoznika i distributera motornih ulja u Srbiji. Od 2001. godine, oslanjajući se na veliko poverenje naših stalnih klijenata i potrošača, stečenim tokom godina uspešnog poslovanja, ali prvenstveno oslanjajući se na veliko iskustvo i znanje koje smo stekli o motornim uljima, započeli smo proizvodnju sopstvenih originalnih brendova - EXOL ulja i maziva.

Danas, EXOL D.o.o. poseduje širok spektar sopstvenih prepoznatljivih proizvoda koji su zauzeli veoma značajno mesto na tržištu. EXOL zapošljava više od 20 ljudi, ima sopstveni vozni park i razvijenu uspešnu distributivnu mrežu širom zemlje.

Mi smatramo da smo sve to postigli prateći veoma jednostavnu formulu – naš glavni moto je kvalitet naših proizvoda, a osnovni cilj za nas predstavljaju zadovoljni potrošači i klijenti. Verujemo da su upravo to ključni faktori za poslovni uspeh, tako da čvrsto verujemo da ce nam to omogućiti da nastavimo da se dalje razvijamo i postižemo još bolje rezultate u budućnosti.

Fabrika motornih ulja i maziva, uvoz i distribucija.


Aleksandrovo Bb, Niš, Tel.:018/285-555 , 065/475-7060
Websajt: www.exol.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]