Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Everet Beograd

E-Mail

Everet Beograd

Kozmetika i fitnes / Parfemi
Kompanija Everet d.o.o. osnovana je Beogradu 1996 godine kao predstavništvo, a 2001. godine je registrovana kao deoničarsko društvo i deo je Everet Group International, koju čine sve Everet kompanije država iz regiona – Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Slovenija. Centrala Everet Group International se nalazi u Ljubljani, Slovenija. Sve nas ujedinjuje isti organizacioni i preduzetnički duh, profesionalizam i strast za poslovanjem, a zajedno činimo porodicu različitih, ali ravnopravnih članova.

Osnovna misija Everet d.o.o Beograd je zastupanje, marketing i distribucija svetski poznatih brendova kozmetike i parfema. Svi naši principali predstavljaju industrijske lidere u svojim oblastima, a njihove robne marke i proizvodi su sinonim za kvalitet, luksuz i prestiž. Od osnivanja kompanije pa do danas, naša snaga se, pored veličine brendova koje zastupamo, ogleda i u visoko profesionalnom pristupu poslu svih zaposlenih kojih u ovom momentu ima 30. Kao izuzetno motivisani i dobro obučeni, svi zaposleni doprinose stalnom poboljšavanju poslovanja – brzom i kvalitetnom uslugom svim svojim klijentima, kao i što boljem prezentovanju brendova i svih njihovih proizvoda na tržištu. Kao rezultat tokom godina, dolazi do jačanja Everet d.o.o. kompanije u distribuciji i predstavljanju luksuznih parfema i kozmetičkih proizvoda, postepeno povećavajući njen udeo na tržištu.
Danas kompanija ima značajan udeo u prodaji selektivne kozmetike i parfema u Srbiji.

Everet d.o.o. Beograd je distributer sledećih brendova:

L’Oreal Produits de Luxe International:
Lancôme, Giorgio Armani, Biotherm, Yves Saint Laurent, Cacharel, Helena Rubinstein, Diesel

Coty Prestige:
Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs, Lancaster Sun Care, Vera Wang, Joop!, Jil Sander, Cerruti, Chopard, Roberto Cavalli, Madonna
Bvlgari, La Prairie, Kanebo, Cartier


Takovska 45, Beograd,
Websajt: www.everet-group.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]