Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
EUROPA TOURS

E-Mail

EUROPA TOURS

Turizam i ugostiteljstvo / Turistički aranžmani i putovanja
TA “EUROPA TOURS” osnovana je 1990.g. Od samog osnivanja, pa do danas agencija beleži stalni rast u svim oblastima i aspektima poslovanja, proširuje i sadržajno unapređuje kvalitet svoje ponude. O tome svedoče pokazatelji kao što su – realizovanih 1. 000.000 noćenja i usluženih na više desetina hiljada klijenata…

Cilj kome stalno težimo je da pružimo pouzdanu, kvalitetnu, brzu informaciju i uslugu i da doprinesemo zadovoljstvu naših klijenata. Želimo da pokažemo i dokažemo da visok i prepoznatljiv kvalitet usluga i profesionalizam u radu moze pružiti i agencija čije je sedište u maloj sredini, kakva je Paraćin. Naš najveći kapital i osnova budućeg poslovanja je stečen ugled među turistima i poslovnim korisnicima naših usluga, kao i među našim poslovnim partnerima u zemlji i inostranstvu.
Zavidne rezultate ostvarili smo u organizovanju grupnih turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, organizovanju letovanja, zimovanja, individualnih rezervacija u zemlji i inostranstvu, prodaji avio i autobuskih karata.

Ipak, s ponosom ističemo uspehe koje smo postigli u oblasti dečjeg i omladinskog turizma – u organizovanju i realizaciji đačkih i studentskih ekskurzija, izleta i nastave u prirodi. O tome svedoče brojna priznanja i pohvale, koje smo dobili od škola, predškolskih ustanova i studentskih organizacija. Specijalizovani smo za organizaciju i izvodjenje đačkih ekskurzija u inostranstvu.

Agencija je članica YUTA – udruženja, poseduje licencu Agencije za privredne registre OTP 461 od 27.02.2010.

Nalazimo se u Paraćinu, Nikole Pašića b.b.
Radno vreme agencije je od 8 – 20 h radnim danima i od 9 - 14h subotom.


Nikole Pašića bb 35250 Paraćin, Paraćin, Tel.:035/564-444 , 035/565-519
Websajt: http://www.europatours.co.rs/

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]