Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Escalator

E-Mail

Escalator

Ostalo / Energija i sirovine (nafta, gas, solarna energija...)
Firma ESCALATOR d.o.o. sa sedištem u Beogradu poseduje višegodišnje iskustvo u konsaltingu, projektovanju, uvozu i nabavci proizvoda, prodaji, ugradnji, održavanju i remontovanju uređaja za rezervno napajanje električnom energijom kao što su: elektro agregati, UPS sistemi za besprekidno napajanje i generatori.

Firma se takođe bavi uredajima koji imaju primenu u poljoprivredi i građevinarstvu kao što su motorne pumpe za vodu i traktorski generatori.

U svom radu ESCALATOR se oslanja na zastupanje proizvođačaa PRAMAC iz ltalije svetkog lidera u proizvodnji široke game agregata.
Veliko tehnološko iskustvo i vertikalno integrisan proizvodni proces osigurava da su svi proizvodi konstruisani i isporučeni sa vrhunskim kvalitetom i visokim performansama. PRAMAC konstruiše, proizvodi i ugrađuje kompletnu liniju prenosnih i stacionarnih agregata od 1 do 3360 kVA kao standardne proizvode, a takođe i rešenja speajalno adaptirana za svaki specifični zahtev.

Višegodšnje iskustvo, permanentno usavršavanje stručnog kadra, opremljenost rezervnim delovima, veoma čvrsta veza sa firmama koje zastupamo i njihova podrška nas izdvaja na sam vrh prodaje, ugradnje i remontovanja agregata i opreme kojom se bavimo.

Bezbednost i pouzdanost, obezbeđuje da ovaj proizvodni program izlazi u susret svim profesionalnim i amaterskim potrebama.
Sve ovo čini ESCALATOR pouzdanim partnerom na koga kupci mogu sa sigurnošću da se oslone prilikom izbora, isporuke, ugradnje i održavanja prodate opreme.

ESCALATOR je sa vama u svakoj situaciji u kojoj je potrebna energija.


Kralja Vladimira 70, Tel.:011 3978 442 , 011 3977 868
Websajt: www.escalator.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]