Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Energoprodukt d.o.o.

E-Mail

Energoprodukt d.o.o.

Sport i odmor / Oprema
Opermite vaše dvorište našim ljuljaškama, klackalicama, toboganima i ostalim mobilijarom
Mi se bavimo proizvodnjim dečijih igrališta kao i opreme za parkove, dvorišta, benzinske pumpe. Pored sam izrade pružamo usluge adaptacija i popravke već postojećih dečijih igrališta, kao i kompletna rešenja. Put od ideje do gotovog igrališta je krtak ako radite sa nama.

Ergoprodukt Vam garantuje kvalitet koji poštuje sve evropske standarde.

Dečija igrališta mogu biti opremljena na različite načine, počevši od tematike do namene i prostora na kome se nalazi

Pored proizvodnje velikog asortimana različitih proizvoda, kako opreme za decu predškolskog i školskog uzrasta, opreme za sportske terene i parkovskog mobilijara, preduzeće “Ergoprodukt” d.o.o, vrši i prateće usluge koje zaokružuju ponudu i to:
Transport: sopstvenim vozilom ili vozilima naših partnera možemo isporučivati svu opremu do mesta isporuke ili ugradnje širom Srbije, kao i ostalih mesta van zemlje.

Ugradnja: naši iskusni montažeri mogu ugrađivati opremu naručenu od nas sa garancijom na izvedene radove u trajanju 2 godine.

Servisiranje: ustaljena je praksa da opremu proizvedenu u našem pogonu i koju smo mi ugradili u republici Srbiji (samo zbog udaljenosti!), naši radnici obavezno periodično pregledaju, dotegnu vezivne elemente (naročito na drvenoj konstrukciji, što je obavezno zbog prirode drvene građe!), odgovornim ukažu na eventualne havarije, mehanička oštećenja (većinom vandalskog porekla, ili usled eksploatacije), izvrše potrebne radove ako je u garantnom roku, predlože potrebne aktivnosti, i/ili ponude svoje usluge u vangarantnom roku.ul. Devet Jugovića 1/1, Čačak, Tel.:032/227054 , 063/617900
Websajt: www.asa-co.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]