Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Emix

E-Mail

Emix

/ Alat za građevinu
EMIX D.O.O. je preduzeće osnovano 1994. godine i prvih 15-16 godina se bavilo uglavnom spoljnom trgovinom ( uvoz-izvoz) kako u svoje ime tako i u ime drugih pravnih lica.

Od 1996. godine se bavi distribucijom gradjevinskih materijala ISKLJUČIVO proizvoda kompanije "SIKA" (švajcarska kompanija koja ima svoju firmu u BEOGRADU). Na veb sajtu www.sika.rs možete dobiti sve informacije o proizvodima i rešenjima koje kompanija SIKA nudi u gradjevinarstvu i industriji.

EMIX D.O.O. ima odličnu saradnju sa kompanijom "SIKA", sa njihovim tehnolozima, logistikom, kao i sa ostalim sektorima kompanije "SIKA". Odlična saradnja je i sa izvodjačima sertifikovanim od strane kompanije"SIKA" za industrijske podove, hidroizolaciju krovova i hidroizolaciju podzemnih objekata od prodora vode i vlage (bazeni, podrumi, cisterne, šahtovi,...). Osim toga snabdevamo stovarišta, farbare i gvoždjare za prodaju SIKA proizvoda u maloprodaji.
Prodaja aluminijumskih profila za nameštaj, šrafova, klizača, okova, lajsni, kant traka, lepka.


Drinčićeva 12, Subotica, Tel.:024-551-586 , 063-508-058
Websajt: www.emix.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]