Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Ema Ad Knić

E-Mail

Ema Ad Knić

Auto-moto delovi i oprema / Prikolice i nadogradnje
Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, unutrašnju i spoljnju trgovinu, posredovanje i usluge DOO "EMA" Knić, osnovano je 1991. godine, kao preduzeće u privatnoj svojini. U prvim godinama rada, preduzeće se bavilo trgovinskom delatnošću i to do 1993. godine uglavnom prodajom poljoprivredne mehanizacije.

Od 1993. godine DOO "EMA" Knić, otpočinje sa prodajom motornih vozila: automobila i kamiona iz programa "IVECO - ZASTAVA", i za godinu dana postaje vodeći diler u prodaji kamiona u Saveznoj Republici Jugoslaviji. U naredne tri godine preduzeće je u prilici da upozna stanje u transportu roba na jugoslovenskom tržištu kao i potrebe, želje i mogućnosti kupaca. Uočivši veoma malo učešće specijalnih vozila u transportu roba (oko 30%), u odnosu na klasične kamione, zastarelost voznog parka (prosečna starost kamiona 12 godina), kao i veoma oskudnu i nedovoljno kvalitetnu ponudu ovih vozila od strane domaćih proizvođača, poslovodstvo kompanije je 1995. godine donelo odluku o uvođenju u program proizvodnje specijalnih vozila - nadgradnji za motorna i priključna vozila. DOO "EMA" Knić, od 1996. godine, otpočinje proizvodnju specijalnih vozila, odnosno karosiranje - nadgrađivanje motornih vozila za transport najrazličitijih vrsta roba, pri čemu dominantno mesto zauzimaju nadgradnje za transport i distribuciju prehrambenih proizvoda.

Detaljno analizirajući ova pitanja sa tržišnog aspekta i mogućnosti proizvodnje, došlo se do zaključka da ima potrebe i opravdanja, da delatnost preduzeća proširi proizvodnim programom specijalnih furgonskih nadgradnji za motorna vozila sa ugradnjom odgovarajućih rashladnih uređaja gde je to potrebno.

U tom cilju od 1995. godine uspostavljeni su kontakti sa poznatim evropskim poizvođačima specijalnih nadgradnji i komponenata, uspostavljen je visok nivo poslovno tehničke saradnje sa vodećim evropskim firmama. Danas je čvrsta saradnja uspostavljena sa firmama: "Furgokit", "Autocar", "Furgocar", "Pastore Lombardi", "Eurofrigo", "Assaloni", "Pavelli", "Menci", "Teknokar", Bostik", "Carrier".

Uz obezbeđivanje kvalitetnih uvoznih panela, opreme i drugih materijala, preduzeće DOO "EMA", 1995. godine po originalnoj tehnologiji počinje sa proizvodnjom prvih specijalnih furgonskih nadgradnji i lansira ih na tržište. Vremenom, preduzeće DOO "EMA" Knić da bi odgovorilo na potražnju zahtevanog tržišta radilo je na širenju lepeze svojih proizvoda i osavremenjavanju tehnologije. Takođe DOO "EMA" Knić je počela sa reparacijama i popravkama svih vrsta pecijalnih nadgradnji i vozila. Sticanjem odrđenog iskustva u samoj proizvodnji specijalnih furgonskih nadgradnji DOO "EMA" Knić je vremenom po sopstvenoj i originalnoj tehnologiji počela 2004. godine sa proizvodnjom izolacionih panela. Višegodišnje prisustvo u proizvodnji specijalnih furgonskih nadgradnji, dragoceno iskustvo i intezivno traganje ka iznalaženju novih rešenja za probleme transporta kao i velika količina proizvedenih furgonskih nadgradnji su od preduzeća DOO "EMA" Knić stvorili imidž za tehničku perfekciju, visok kvalitet i veliku pouzdanost.

Pored proizvodnje specijalnih vozila, u 2006. godini DOO "EMA" Knić je kao vodeći nadgrađivač kamiona u regionu dobila ekskluzivno zastupništvo za montažu i distribuciju francuskih prikolica i poluprikolica marke "Samro", zatim italijanskih kipera marke "Cantoni&C" i italijanskih kiperskih poluprikolica "Menci" , za jugoistočnu Evropu i čime je postala njihov ovlašćeni serviser. Uspostavljen je visok nivo poslovne saradnje, a shodno potpisanim ugovorima izvršena je obuka kadrova, kao i transfer tehnologije. Glavni akcenat je stavljen na izvoz u okolne zemlje EU i Rusiju, što je za nas veoma važno. Našu prodaju prikolica i poluprikolica prati dobro obučen servis, koji je opremljen stokom rezervnih delova i mobilnom ekipom da u svakom trenutku deluje u bilo kojoj situaciji.

U cilju razrešenja velikog broja veoma kompleksnih zahteva koja specijalna vozila moraju da ispune, saradnja je uspostavljena sa naučnim ustanovama Mašinski fakulteti u Kragujevcu i Beogradu, Saveznim zavodom za standardizaciju, kao i sa proizvođačima vozila u zemlji i inostranstvu. Kompanija DOO "EMA" Knić je dobitnik GRAND PRIX nagrade za priključna vozila i specijalne nadgradnje za 2002 i 2003 godinu, od strane automobilskog foruma UNS. Koristeći bogata iskustva naših partnera i stalno usavršavajući naše proizvode, prilagođavajući ih specifičnim zahtevima tržišta, kompanija DOO "EMA" Knić je danas u stanju da proizvede po evropskim standardima, veoma kvalitetne i pouzdane proizvode za transport i distribuciju najrazličitijih vrsta roba. Preduzeće DOO "EMA" Knić prati svetske trendove i nabavlja materijale čuvenih svetskih proizvođača. Danas je DOO "EMA" Knić uspela da ostvari značajno učešće na tržištu, na čemu mogu da mu zavide najveći konkurenti o čemu govori široka referenca kupaca. U sklopu markentiških aktivnosti DOO "EMA" Knić je bila učesnik svih značajnijih sajmova kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Preduzeće redovno obilazi svoje korisnike, saznaje njihove potrebe, zahteve i prilagođava ponudu njihovim zahtevima.

Posebno ističemo naše proizvode za transport i distribuciju životnih namirnica gde je neophodno sačuvati njihovu svežinu i kvalitet. Preduzeće poštuje zahteve koji se odnose na bezbednost, sanitariju i ekologiju. Veoma važan pristup naše kompanije u rešavanju najraznovrsnijih zahteva i problema u transportu koje imaju naši kupci, ogleda se svakako i u tome da nadgrađujemo vozila svih proizvođača vozila, kako domaćih tako i iz uvoza, od najmanjih do najvećih gabarita, nova i polovna, sa ugradnjom potrebne opreme.

Od 2000. godine smo uspostavili saradnju sa generalnim uvoznikom i distributerom PEUGEOT vozila za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, preduzećem "VERANO MOTORS" iz Beograda. Na taj način smo u paletu zastupništva i prodaje uvrstili kompletnu gamu putničkog i dostavno-teretnog programa ovog renomiranog francuskog proizvođača automobila i postali ovlašćeni diler PEUGEOT vozila "A" kategorije. Od 2009. godine u okviru kompanije osniva se novo preduzeće "Alfa Auto Motors" koje preuzima zastupništvo PEUGEOT programa.

Od 2005 godine smo postal ovlašćeni zastupnici I serviseri kompanije BAR Cargolift iz Nemačke.
Od 2011 godine postajemo ovlašćeni prodajno servisni partner nemačke kompanije Kogel.


Knić bb, Knić, Tel.:034 501 - 000
Websajt: www.ema-knic.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]