Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Elitas d.o.o.

E-Mail

Elitas d.o.o.

Marketing, dizajn i web / Marketing usluge
ELITAS je osnovan 1995. godine. Od poslova štampe i izrade pojedinačnih reklama u početnom periodu, prerasta u kompaniju koja odgovara na stroge zahteve savremene vizuelne komunikacije i unapređuje ih.

Od početka do danas, poslovanje ELITAS-a zasniva se, pre svega na tome da sa klijentima negujemo dugoročne odnosne, na obostrano zadovoljstvo. Naše celokupno poslovanje usmereno je ka ispunjenju zahteva naših klijenata, što postižemo profesionalnim i odgovornim odnosom prema svim učesnicima u poslu i zadovoljstvom naših zaposlenih koji su multidisciplinarno orijentisan, visokostručni kadar, spreman da odgovori svakom novom izazovu. Vodimo društveno odgovornu poslovnu politiku.

Zašto nam klijenti u potpunosti prepuštaju kreiranje i izvođenje projekata vizuelizacije? Zato što ELITAS, na bazi višegodišnjeg iskustva, pruža kompletnu uslugu svojim klijentima, po sistemu "ključ u ruke", što obuhvata dizajn, projektovanje, pribavljanje dozvola, izradu, montažu, održavanje i servis elemenata vizuelne komunikacije. Naši klijenti u nama imaju pouzdan oslonac u izgradnji imidža putem vizuelne komunikacije. Na taj način, zajedno ostvarujemo bolje poslovne rezultate.

Proizvodni program ELITAS-a izgrađen je na osnovu zahteva klijenata, tako da zadovoljava sve njihove potrebe za vizuelnim komunikacijama i izgradnji i očuvanju njihovog dobrog imidža. Proizvodi koje izdvajamo su:

- sve vrste reklama-svetleće reklame sa LED, neon ili fluo osvetljenjem, tipa light box, 3D natpisi i dr. reklame proizvoljnog oblika, LED displeji, totemi sa elektronskim displejima, stubne reklame, nesvetleće

- informativne oznake-meteo stanice sa GPS podešavanjem (datum, apsolutno tačno vreme, temperatura, vlažnost vazduha, pravac i brzina vetra,...), saobraćajni znakovi, najavne table na putevima, putokazi, jarboli i zastave, registracione i informativne table, elementi spoljašnjeg i unutrašnjeg obeležavanja prostora (parkinga, sadržaja objekta, spratova, prostorija,...)

- elementi opremanja-proizvodi od alubonda, inox-a, aluminijuma, pleksiglasa i drugih materijala (stalci, police, pultovi, dekorativno oblaganje raznih konstrukcija,...) i

- elementi profesionalne elektronike i automatike-razvoj i/ili proizvodnja po zahtevu kupca.


Gandijeva 76, Tel.:011/3187702 , 011/3189313 , 064/8595011
Websajt: www.elitas-belgrade.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]