Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
ECO design studio group d.o.o.

E-Mail

ECO design studio group d.o.o.

Marketing, dizajn i web / Marketing usluge
Iza agencije Eco Design Studio group je 16 godina uspešnog poslovnog iskustva u oblasti marketinga i advertajzinga. Svojim klijentima, preduzeće moze ponuditi:

- ECO Design Studio group je organizator sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza”, koji po broju izlagača i posetilaca, kao i po kvalitetu ponude, spada u najveću manifestaciju ovog tipa na području cele Centralne i Istočne Evrope.

- ECO Design Studio se bavi uređenjem najvećeg i najsadržajnijeg portala u službi lepote www.saloninfo.rs.

- Kreativni tim ECO Design Studio production-a "odgovoran" je za proizvodnju emisije, koja je razlog zašto brojni gledaoci ostaju ispred malih ekrana. TV emisija Kozmo, magazin o lepoti i zdravom životu: TV B92 – premijera: sreda u 20:10h, repriza: nedelja u 18:30.

- U okviru delatnosti izdavaštva ECO Design Studio group uređuje i izdaje specijalizovani časopis "Kozmo" koji je namenjen profesionalnim kozmetičarima i frizerima, kao i onima koji se bave proizvodnjom ili prodajom kozmetike i kozmetičke opreme.

- Usluge oglašavanja u štampanim i elektronskim medijima, usluge grafičkog dizajna, konsaltinga, media planiranja, media bayinga i media monitoringa.Dobračina 50/3, Beograd, Tel.:011/3284126 , 011/3284149
Websajt: www.edsgroup.net

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]