Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
DUKE & PETERSON d.o.o.

E-Mail

DUKE & PETERSON d.o.o.

Knjige i časopisi / Turizam, ugostiteljstvo i odmor
Travel Magazine

Časopis o turizmu i putovanjima izdaje Preduzeće za pružanje usluga iz oblasti intelektualne svojine DUKE & PETERSON iz Beograda. Preduzeće je u privatnom vlasništvu, sa 100% domaćeg kapitala. Časopis izlazi od februara 2000. godine, svakog meseca, osim jednom godišnje kada izlazi dvobroj.

Od svog početka do danas, sa početnih 3.000 primeraka, dostigli smo redovni tiraž od 10.000 primeraka. Prodaje se u svim većim mestima u Srbiji i u Crnoj Gori, na kioscima i kod kolportera.

Koncepcija časopisa je orijentisana ka inicijativi (outgoing) koja podrazumeva odlazak naših turista na putovanja u inostranstvo.

Osnovni cilj našeg časopisa jeste edukacija korisnika turističkih usluga i informisanje i edukacija onih koji te usluge pružaju. Nizom saveta, informacija, modernih rešenja i opisom destinacija širom sveta, pokušavamo da približimo savremeni turizam najširim slojevima našeg društva. S tim u vezi, naš časopis je, pored standardnih predstavljanja destinacija i zvanični promoter Tajlanda za Srbiju. U skorijoj budućnosti očekuje se povećanje zemalja i regija koje ćemo zvanično promovisati u našoj zemlji.
Kao medijski partner podržavali smo Beogradsku filharmoniju i Belgrade Fashion Week.
TRAVEL MAGAZINE redovno učestvuje da domaćim sajmovima turizma i povremeno na sajmovima u inostranstvu, kao član ITTFA (International Tourism Trade Fairs Association) gde razmenjujemo iskustva i prikupljamo nove informacije koje, kasnije, plasiramo našim čitaocima. Medijski smo partneri Sajma turizma u Beogradu IFT.

Krajnji cilj jeste da časopis postane sredstvo koje će u isto vreme biti neizostavno štivo onima koji žele da odputuju u bilo koji deo sveta i onima koji ta putovanja organizuju, bilo da se radi o turističkim agencijama, turoperatorima, aviokompanijama, autobuskim i železničkim prevoznicima, hotelima, rent a car agencijama i slično. Dobro organizovano, pristupačno, udobno i prijatno putovanje, koje se pamti do kraja života, predstavlja ideju vodilju u našem radu...


Gospodar Jovanova 9, Beograd, Tel.:011 3284 110 , 011 3346 425
Websajt: www.travelmagazine.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]