Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
DNT investing group d.o.o.

E-Mail

DNT investing group d.o.o.

Građevina, materijal i usluge / Ostalo
DN&T investing group d.o.o. je nastao 2010 godine, a na tržištu datira od 1996 god. pod nazivom DN Electronics. Kontinuiranim razvojem od male zanatske radnje koja se bavila isključivo elektro instalacijama i sistemima tehničke zaštite objekata, daljim razvojem, organizacionom transformacijom i proširenjem delatnosti, nastao je DN&T investing group d.o.o.

Preduzeće DN&T investing group d.o.o. bavi se integracijom sistema, razvojem software-a i uvozom odgovarajuće opreme u cilju zaokruživanja ponude na našem tržištu dugi niz godina. Naš cilj je, pre svega, da ostvarimo blizak poslovni kontakt sa našim klijentima, da razumemo njihove zahteve i ciljeve koje oni žele da ostvare i istovremeno ponudimo najefikasnija rešenje primenom najsavremenijih informacionih tehnologija. Mi obezbeđujemo POTPUNA REŠENJA, koja obuhvataju projektovanje, montažu, instalaciju, implementaciju, kao i integraciju raznolikih sistema.

Pretežna i osnovna delatnost naše firme su:
Telekomunikacioni sistemi
Sistemi tehničke zaštite
Elektro instalacije
IT sistemi za velike korisnike
Projektovanje i izrada optičkih mreža za potrebe internet provajdera i provajdera kablovske TV


Kneževačka 13, Beograd, Beograd, Tel.:011/4140560
Websajt: www.dnt.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]