Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
ĐELMAŠ SERVIS Beograd

E-Mail

ĐELMAŠ SERVIS Beograd

Automobili i motori / Chevrolet
Đelmaš auto, ovlašćeni prodajno-servisni Chevrolet centar, svojim predanim radom i pažnjom prema klijentu, već nekoliko godina, ostvaruje najbolje prodajne rezultate u Srbiji. Potvrdu uspeha dao je i sam proizvođač dodelivši „Master award“ nagrade, najveće priznanje, koje predstavlja obavezu i dodatni motiv za dalja usavršavanja i napredovanja, kako na polju prodaje, tako i u pružanju kvalitetne usluge.

Mika Đelmaš nastavlja sa napretkom, odlazi u Francusku, u fabriku Peugeot i posle dogovora sa tada glavnim čovekom Peugeota, Erikom Peugeot-om, preuzima takmičarski Peugeot 306 SP, i dobija pravo za servisiranje vozila marke Peugeot. Kako na poslovnom, tako i na sportskom planu, Mika ostvaruje svoje ciljeve i u takmičarskim sezonama 2000. i 2001. godine u Šampionatu Jugoslavije u automobilizmu na kružnim stazama osvaja još dve titule prvaka države.

Đelmaš auto Vam nudi usluge celokupnog servisa, koji obuhvata servisiranje u garantnom i vangarantnom roku, limarsko-farbarske radove, ugradnju radio aparata I alarma, kao i prodaju I ugradnju orginalnih rezervnih delova, na koje, uz podršku Chevroleta daje 2 godine garancije. Uz pomoć najsavremenijih uređaja za kompletnu dijagnostiku motora I najkvalitetnijih fabričkih alata I osoblja, svaki kvar će biti otklonjen u što kraćem roku, uz pristupačne cene I visok nivo kvaliteta. - See more at: http://www.djelmasauto.rs/o-nama/profil-kompanije.php#sthash.V4yPbc2g.dpuf


Maršala Tolbuhina 14, Beograd, Tel.:011/30-55-222 , 011/35-50-666
Websajt: www.djelmasauto.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]