Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Dianthus d.o.o.

E-Mail

Dianthus d.o.o.

Usluge / Pogrebne usluge
Dianthus d.o.o. je preduzuće koje se bavi pružanjem pogrebnih usluga i prodajom pogrebne opreme, sa preko 15 godina iskustva. Ozbiljan i savesan pristup je naš princip od prvog dana, te obraćanje posebne pažnje na osetljivost klijenta usled gubitka voljene osobe.

Nalazimo se u centru batajnice, ali smo dobro poznati u čitavoj Srbiji, a i van njenih granica. Preporuke su nas vodile do naših ljudi širom Evrope, pa se može reći da smo se na neki način specijalizovali za međunarodni prevoz pokojnika.
Naše sedište je opremljeno specijalnim prostorijama za čuvanje pokojnika, skladištenje svežeg cveća i prostorijama sa pogrebnom opremom.

Vozila su nam sigurna i specijalno prilagođena specifičnim potrebama, koje pogrebna vozila imaju. Stotine hiljada kilometara su iza nas, pa kao neko sa velikim iskustvom iza sebe, tvrdimo da smo dorasli svakom izazovu kada je prevoz pokojnika u pitanju.


Dalmatinske Zagore 1-k, Beograd, Tel.:011 7870-111 , 063 378 714
Websajt: www.pogrebne-usluge-dianthus.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]