Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Deltex

E-Mail

Deltex

Odeća i obuća / HTZ odeća
Principi poslovanja za koje se „DELTEX“ opredelio i na kojima trajno temelji svoje poslovanje su:

1. Visok nivo kvaliteta tkanina koji obezbeđuje pažljivim izborom proizvođača, pri čemu je upravo kvalitet osnovni kriterijum, a potom adekvatnim merama nadzora i kontrole kvaliteta kako u samoj proizvodnji tako i gotovih tkanina. Krajnji kvalitet za svaku isporuku garantuju atesti instituta SGS- Ženeva i CIS – Beograd.

2. Širok asortiman tkanina koji kupcima omogućava izbor različitih sirovinskih sastava tkanina, različitih težina, različitih boja, kao i različitih ostalih tehničkih karakteristika tkanina. Posebno ističemo da tkaninu „Novako“ kontinuirano imamo na lageru u čak sedamnaest boja. Najveća pažnja je posvećena doradi tako da kupcima pored standardne dorade nudimo i tkanine sa specijalnim doradama ( vodoodbojnost, kiseloodbojnost, teflon, vatrootporne, antistatik i druge).

3. Robu kupcima nudimo sa „DELTEX“-ovog lagera u Novom Sadu. „DELTEX“ ima respektivne količine robe permanentno na lageru i što je veoma bitno obezbedjen kontinuitet dopunjavanja kroz dugoročne ugovore sa proizvođačima tkanina.

4. Ponovljivost kvaliteta i boje u svim isporukama što našim kupcima predstavlja siguran oslonac za preuzimanje poslova u kojima se koriste iste tkanine u dužem vremenskom periodu.

5. Posebne pogodnosti koje pružamo našim kupcima, „DELTEX“-ovu ponudu čine vrlo primamljivom:
a) Pristupačne cene i mogućnost odloženog plaćanja
b) Mogućnost da kupci i bez posebne nadoknade rezervišu potrebne količine tkanina na period na koji se odnose njihove potrebe,i na taj način stiču apsolutnu sigurnost da ih rezervisana roba čeka do siteka rezervacije.
c) Omogućavanje kupcima da preko „DELTEX“-a realizuju specijalne narudžbe, bilo da se radi o njihovom učetvovanju na tenderima ili da su se svojim ličnim izborom odlučili za posebnu tkaninu. Najveća prednost kod realizacije specijalnih narudžbi je u „DELTEX“-ovoj mogućnosti da ih realizuje u relativno kratkim rokovima (uklapajući ih u svoju ranije utvrdjenu dinamiku isporuka).
d) Kupcima obezbeđuje adekvatne uzorke i kupone na njihov zahtev u najkraćim mogućim rokovima.
e) Mogućnost dugoročnog planiranja, čime kupac obezbedjuje tražene količine tkanine u terminima usaglašenim sa njihovim potrebama. „DELTEX“ sa puno pažnje prati trendove radne odeće u Evropi i svetu, a naročitu pažnju posvećuje zahtevima svojih kupaca, nastojeći da im što bolje odgovori u svakom pogledu. Otuda upravo proizilazi osnovna prednost „DELTEX“-a: maksimalna usaglašenost tkanina sa zahtevima kupaca.


Trg Marije Trandafil 14, Tel.:021 662-33-99 , 021 661-43-11
Websajt: www.novako.biz

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]