Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
DAR d.o.o.

E-Mail

DAR d.o.o.

Poljoprivreda i stočarstvo / Poljoprivredna mehanizacija
Dobro dosli na web sajt preduzeca DAR d.o.o. U ponudi se nalazi sirok program rezervnih delova za traktore i kamione. Kod nas mozete pronaci i asortiman, ulja, maziva, filtera za gorivo, filtera za vazduh, kajiseva, dihtunga, itd.

Dodatno mozemo da Vam ponudimo izuzetno sirok asortiman proizvoda za Vas automobil, patosnice, presvlake, sijalce, svetlosne uredjaje kao i mnoge druge proizvode.Politika nase kuce je individualan pristupo svakom klijentu. Nasi zadaci su prilagodjeni vasim potrebama svako od vas nam je veoma vazan. Pomazemo da optimizujete svoje troskove, unapredite poslovanje i ostvarite konkurentsku poziciju na trzistu. Kvalitet nasih proizvoda garantuje Vam sigurnost i pouzdanost.

Maksimalno niske cene su jedan od osnovnih nacela poslovanja i garant naseg stalnog prosperiteta. Razvili smo se zhvaljujuci i Vama. Hvala Vam! Ocekuje nas jos mnogo uspesnih zajednickih godina.


Petrijevska 202, Smederevo, Tel.:026/644121 , 065/4600300
Websajt: www.dar.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]