Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Cortex Labs d.o.o.

E-Mail

Cortex Labs d.o.o.

Medicina i oprema / Čajevi
Alternativna medicina, farmacija, lekovito bilje - medicinski i dijetetski preparati.

PRIMED proizvodi su visokokvalitetni i delotvorni proizvodi organskog sastava. PRImarna MEDicina predstavlja naziv koji je inspirisan prioritetom koji ovi proizvodi trebaju da imaju u održavanju zdravlja. Primarna metoda kod lečenja neke bolesti je delovanje na koren problema. Mi u Cortex Labs-u smatramo da su zdrave navike i zdrava ishrana na prvom mestu i predstavljaju prioritet kod prevencije ali i tokom lečenja od raznih bolesti. PRIMED dijetetski suplementi, zbog svog prirodnog porekla i sastava imaju dugotrajni uticaj na naše zdravstveno stanje, što znači da konzumiranjem jedne ili par kašičica nećemo osetiti trenutno olakšanje kada su u pitanju hronična oboljenja. PRIMED proizvodi deluju na koren problema i u dovoljno dugom roku sa redovnim konzumiranjem mogu da se postignu željeni efekti.

PRIMED preparati se baziraju na pčelinjim proizvodima koji predstavlja supstance koja se najbolje apsorbuju u organizmu. Prednosti PRIMED preparata u odnosu na relavantne preparate u vidu kapsula ili tableta je ta što je apsorpcija prirodnih supstanci koje unosimo sa PRIMEDom u organizam mnogo veća. Velika iskorišćenost supstanci koje se nalaze u PRIMEDu i njihova odlična apsorpcija omogućava korisniku konzumiranje ovog preparata samo jednom dnevno.Za razliku od većine farmaceutskih kuća koje se bave proizvodnjom farmakoekonomičnih lekova, Cortex Labs je skoncentrisan na farmakokvalitetne dijetetske suplemente jer nam je prvenstveno u interesu da korisnicima naših proizvoda pomognemo u smislu da ih dugoročno oslobodimo od problema.

PRIMED preparati se mogu koristiti preventivno ali kada je u pitanju ozbiljno oboljenje onda do izražaja dolazi redovnost u njihovoj primeni. Korisnici takođe trebaju da znaju da ni na koji način ne mogu postati zavisni od ovih preparata kao što može biti slučaj sa nekim pilulama


Vojvode Stepe 120 - lokal 2, Beograd, Tel.:011/3910187 , 063/553534
Websajt: www.primarna-medicina.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]