Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
COPY PLUS servis biro opreme

E-Mail

COPY PLUS servis biro opreme

Elektronika / Servis i održavanje
COPY PLUS je osnovan 2001. godine sa namerom da zadovolji potrebe tržišta za pouzdanim servisom i dobavljačem birotehničke opreme. Rad servisa se zasniva na velikom iskustvu i konstantnim obukama za aktuelne modele kopir aparata, laserskih i matričnih štampača. Za svaki deo garantujemo ispravnost i funkcionalnost.

Primarna delatnost servisa je servisiranje i popravka fotokopir aparata marke Canon, ali Vam stojimo na rapolaganju i za popravku laserskih štampača, telefaks aparata, kao i za reciklažu toner kaseta za laserske štampače i punjenje kertridža za inkjet štampače. Posedujemo sopstveno servisno vozilo. Servisna usluga će Vam biti pružena u roku od 24h.

Uspešno recikliramo kertridže za sve vrste laserskih štampača, kako monohromatskih, tako i kolornih. Za reciklažu laserskih kertridža koristimo prahove i ostale komponente najvećih svetskih proizvođača. Za laserske kertridže koristimo mašine kako bismo obezbedili konstantan kvalitet i zdravo radno okruženje.

Mastila koja koristimo prilikom reciklaže su najbliža originalnoj recepturi proizvođača štampača. Namerno kažemo najbliža, jer ne postoje originalna mastila za ponovnu dopunu kertridža bilo kojeg proizvođača originalnih kertridža. Svaki ketridž koji se reciklira se pre toga temeljno čisti i pere ultrazvukom, a ukoliko je dugo stajao ispražnjen, čisti se i parom i specijalnim sredstvima za odčepljivanje dizni. Posle takve pripreme kertridži se pune bojom a zatim probaju u štampaču pre nego što se isporuče korisniku. Za kvalitet mastila garantujemo.


Beograd,Kumodraška 170, Beograd, Tel.:011/3098-497
Websajt: www.copyplus.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]