Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Connect Agencija

E-Mail

Connect Agencija

Marketing, dizajn i web / Marketing usluge
Agencija za kompjuterske usluge, marketing i trgovinu "Connect" je sastavljena od tima profesionalaca koji će svojim kvalitetom i znanjem odgovoriti Vašim potrebama.

Domen poslovanja naše agencije je u početku bio vezan samo za Internet i predstavljanje na Internetu, dok danas obuhvata jednu širu lepezu usluga koja je proširena offline marketingom, prodajom i servisom računara, marketingom i vodjenjem kurseva.

Poseban akcenat u našem poslovanju čini online marketing i njime obuhvatamo sve što je potrebno jednoj firmi koja se želi predstaviti na Internetu. Od domena preko hostinga, izrade prezentacija, CMS sistema, CMS portala, CMS internet prodavnica pa sve do posebnih zahteva u Internet developmentu. Posebna stavka u našem online poslovanju je razvoj sopstvenih projekata od kojih su neki pohvaljivani u kompjuterskim časopisima.

Pored online marketinga bavimo se i offline marketingom gde Vašoj firmi ili brendu možemo ponuditi unikatna grafička rešenja, reklamiranje na bilbordima, flajere i sve ostale vidove štampe i offline reklamiranja.

Uzevši u obzir veliko iskustvo i znanje koje posedujemo, u januaru 2010 godine smo odlučili da poslovanje proširimo obukama za rad na računarima kao i kursevima stranih jezika.


Mitrovačka C2/12, Novi Pazar, , 063 666 314
Websajt: www.connect.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]